НАША ІСТОРІЯ

Історія нашої церкви починається з того, що за тиждень до початку повномасштабної війни в Україні родина наших пасторів поїхала у відпустку до Єгипту.
«24 лютого 2022 року ми прокинулися в новій реальності: дезорієнтовані, не маючи можливості повернутися додому… Все, що ми могли зробити, це питати Бога, що робити далі. І в одній із молитов ми отримали особисте відкриття, що маємо їхати до Гданська.
            Після приїзду в Гданськ нас прийняли в Біблійну школу «CFN», де до нас приєдналася місіонерська група з України. Ми отримали підтримку й допомогу в цій біблійній школі, а пізніше мали можливість служити й навчатися там протягом року».
Після року молитов і підготовки до місії наша команда вирішила, що Бог кличе нас відкрити міжнародну церкву в Гданську. Розуміючи біль і виклики, з якими стикаються люди в еміграції, ми об’єдналися навколо спільної мрії – створити спільноту, де КОЖЕН почуватиметься прийнятим, завдяки ЛЮБОВІ ІСУСА ХРИСТА.
«… служіть один одному з любов’ю!» (до Галатів 5:13)

ЯКА НАША МІСІЯ?

Поєднання двох світів:

  • Людини і Бога через Ісуса Христа – «Бо так сильно полюбив Бог цей світ, що віддав Свого Єдиного Сина заради того, щоб кожен, хто в Нього вірує, не був загублений, а здобув вічне життя.». Іоана 3:16
  • Неба і землі – «Нехай прийде Царство Твоє. Нехай буде воля Твоя, як на Землі, так і на Небі.». Матвія 6:10
  • Народів між собою – «Я молюся за те, щоб усі ці люди єднались у вірі й жили так, як Ти, Отче — в Мені, а Я — в Тобі. ». Іоана 17:21

ПАСТОРИ - Микола та Юлія Артемови

"Привіт! Ми - сім'я, яка любить Господа Ісуса Христа і присвячена служінню людям. Ми також любимо пригоди з Богом, завдяки чому наше життя сповнене активності і нам ніколи не нудно. Ми виховуємо сина, якого ми чекали 13 років і у нас є мрія – побудувати церкву, до якої він сам захоче належати і до якої захоче запрошувати своїх друзів».